POWERYOGAvanGRIETJE


Aandacht voor je lijf in deze hectische tijd is belangrijk. Energie opdoen en je ontspannen voelen!  

Even een moment voor jezelf!  


POWERYOGA van Grietje is een gezonde mix van een juiste manier van bewust ademhalen en krachtige yoga oefeningen.


De les begint met ademhalingsoefeningen, waarna er een krachtige opbouw plaatsvindt naar behoorlijk fysiek bewegen door middel van intensieve effectieve yogaoefeningen. Alle spiergroepen van je lijf komen aan bod. 


Bewust worden van je ademhaling waardoor je meer uit je lichaam kan halen. Je brengt de doorbloeding beter op gang en je wordt leniger naarmate je vaker yoga doet en je conditie verbetert. Door lichamelijk hard te werken wordt er naar ontspanning toegewerkt. De yoga oefeningen die in de les worden toegepast komen vanuit de Traditionele Thaise massage. Waarbij wordt gezorgd voor ontspanning en activering.

De rekoefeningen in de Thaise massage helpen om vastzittende gewrichten los te maken, flexibiliteit te vergroten, spierspanning te verlichten en de interne organen te stimuleren en om het energiesysteem in balans te brengen. 


Bij Poweryoga van Grietje wordt er gewerkt aan het verbeteren van kracht, conditie en souplesse, maar tegelijkertijd geeft de les balans, rust en energie.  Het is een uitstekende manier om toe te werken naar een energiek en ontspannen lijf! 


Ik heb zelf een poweryoga programma gemaakt met alle ervaring die ik tot nu toe heb als schaatser op nationaal- en internationaal niveau, als docent, als looptrainer en als Traditionele Thaise masseur.


Heb je ook zin om je lijf weer energie te geven en totale ontspanning te voelen?  Je bent van harte welkom.Waar: Tolhek 1, Brinkheurne 

Wanneer: woensdag ochtend van 9.00 tot 10.00  uur 


Heb je nog vragen bel of mail me gerust even

+ 31622437312  of grietjecarleermulder@me.com 
ADEMHALINGSOEFENINGEN


Ademhalen doen we allemaal maar goed ademhalen kan ons heel veel opleveren. Meer zuurstof in ons lijf betekent, geen koude  uiteinden van je vingers, betere concentratie, afvallen en minder stress.

Tijdens een  poweryogales, een looptraining, fietstraining  of massage geef ik uitleg over beter ademhalen en doen we oefeningen voor een beterer ademhaling.