TRADITIONELE THAISE YOGA MASSAGE/ THERAPEUTISCHE MASSAGE


Tijdens mijn reizen naar Thailand ben ik in aanraking gekomen met de Traditionele Thaise Massage. Je kunt je in Thailand op elke hoek van de straat laten masseren. De Thai zijn opgevoed met massage. Kinderen masseren hun ouders, collega’s masseren elkaar. Iets wat je hier niet ziet. Kortom het maakt deel uit van het dagelijks leven. Het hoort bij hun cultuur.

Elke keer na een massage voelde ik me zo rustig, zo rustig had ik me nog nooit gevoeld. De stress was uit het lijf.

Ik ben toen ik terug kwam in Nederland op zoek gegaan naar een opleiding voor Thaise Massage. En heb 18 dec 2013 mijn diploma gehaald.

De afgelopen jaren ben ik  meerdere keren naar Thailand  geweest voor verdieping van de massage namelijk Therapeutische massage. Ik kan me nu nog specifieker richten op klachten als  rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, vermoeidheid , stress, menstruele pijn, constipatie(verstopping), slechte spijsvertering,  kniepijn en rusteloze benen.


WAT IS TRADITIONELE THAISE YOGA MASSAGE

Traditionele Thaise massage is een massage die al meer dan 2500 jaar geleden in de Tempels van Thailand gegeven werd als onderdeel van de traditionele geneeskunde. De massage werkt preventief en herstellend. Het is een stevige massage uitgevoerd op een matje op de grond met kleren aan en zonder olie.

De Zen lijnen (ook wel energiebanen genoemd), worden door middel van een drukpunten massage bewerkt. Dit gebeurt door met de handpalmen, de vingers, de duimen, de ellebogen of de voeten druk uit te oefenen. Door de druk uit te oefenen worden blokkades los gemaakt, wordt het lichaam gecorrigeerd en gestimuleerd. Tegelijkertijd ervaart men mentale rust. Thaise massage verhoogt de soepelheid en flexibiliteit van het lichaam.


ZIN IN EEN TRADITIONELE THAISE MASSAGE

Het is een complete lichaamsmassage  door drukpunten massage, reflexologie, yoga en typische rekkingen en strekkingen te combineren. De totale lichaamsmassage neemt 2 uur in beslag, een specifieke lichaamsmassage van 1 uur is een goed alternatief.

30 minuten Traditionele Thaise massage: 30€

1 uur  Traditionele Thaise massage :  45€


4 op een rij :136 € na elke massage een afspraak maken en een half jaar geldig

2 x 2 uur massage : 128€ na de massage een vervolgafspraak maken  en 4 maand geldig


0622437312


               facebook Therapeutische massage van Grietje